martes, 6 de octubre de 2009

Les farmàcies vendran sense recepta la pastilla del dia següent

L'explicació es la seguent:

Les xifres ens diuen que tenim un problema que cal abordar amb urgència, per aquest motiu cal facilitar l'accés a mètodes anticonceptius, es a dir donar suport a la lliure dispensació de la píndola post coital, ja que en el 2007 es van produir més de 6.000 avortaments en menors de 18 anys i 500 a noies de menys de 15.

Amb això volen ajudar a acabar amb l'increment del nombre d'avortaments que registra Espanya any rere any.

i jo em pregunto: no estem donant menys importancia al tema? i amagar aquesta desició als pares, te sentit? no creieu que derrera hi ha un misatge que anima als joves ,ja que "no pasa res" ? i que pasa amb aquests efectes secundaris?

opino que si el que volen es vaixar les xifres dels avortaments, haurien de proporcionar metodes que ajudin als joves a prebenir-ho avans, i no despres, d'aquesta manera crec que estariem donant responsabilitats als joves.

3 comentarios:

  1. Jo tambe opino que la venda a les farmacies de la pildora postcoital, és un camí facil pel joves, que els proporcionem a que no facin servir metodes anticonceptius, és també una informació que s'amaga els pares, i que si van un dia a buscar la pildora postcoital i poden tornar una altre vegada, i un altre...., cosa que si haguessin d'anar a un centre sanitari, si que hi podrien anar més d'una vegada, però el metge li explicaria els metodes, els efectes secundaries,... és a dir, tindria una informació que anant a la farmacia no té.

    ResponderEliminar
  2. Estic totalment d'acord amb tota l'explicació que has fet.El primer dia que em va venir a l'oïda aquesta notícia vaig pensar:" no sé pas que pensen aquests p---s polítics, sembla que no tinguin res al cap, nomès peles i més peles per les seves butxaques!".Penso que s'hauria d'educar de manera més específica als adolescents,fer-los entendre que això és un mètode d'urgència,i no a la babalà com a mètode anticonceptiu.Això nomès aportarà mès irresponsabilitats al joven i enriquirà als laboratoris farmacèutics!

    ResponderEliminar
  3. Penso el mateix que tu sobre aquest tema!! Sembla que en els joves els hi estem donant més facilitats perquè no utilitzin mètodes anticonceptius, - com que després aniré a la farmàcia i ja em vendran la píldora!!- A més a més els pares no estaran informats de la situació i els joves aniran siguen cada vegada més irresponsables en aquest tema!!

    ResponderEliminar

Seguidores

Datos personales