lunes, 19 de octubre de 2009

"CURS DEL 63"

Hola a tothom, avui vull escriura la meva opinio sobre aquest programa de televisió:
"CURS DEL 63" un document reality en què un grup de joves d'avui conviuen sota els valors culturals i normes educatives pròpies dels anys 60. El nou programa d'Antena 3 te com objetiu obrir un debat sobre l'actual sistema educatiu i l'actitud que mostren els joves en tots els ambits de la vida.
veieu l'enllaç!
Aquest programa dona l'oportunitat de deixar veure les actituts dels alumens tot i que opinio que el perfil d'alumnes que han escollit no correspon a la gran majoria d'alumnes, per sort. Personalment crec que el que sels hi demana no es tan, com per no suportar-ho, ja que es evident que aquest programa no reflexa tota la realitat, o no podrieu sobreviure sense el pircing, amb els cabells més curts, i portan uniforme (entre altres coses)?
Una de les coses que deixa clar aquest programa, sense dubte, es que l'educacio es dona des de casa, i es evident que dona molt a debatre !!!
Que penseu vosaltres?

1 comentario:

  1. Jo crec el mateix. Han escollit un perfil d'alumne que dona més joc al programa, per què si escollissin a d'altres no interessaria, i crec que aquest programa és més reality que documental!
    Intenta reflexar l'educació que hi havia abans, però penso que les coses han canviat molt i és normal que impacti i que els alumnes es "rebel·lin" perquè no han estat educats així.
    També estic d'acord en què estar clar que l'educació es dona principalment a casa!

    ResponderEliminar

Seguidores

Datos personales